THOUSAND FINGERS YENI TEKLI CIKARDI: 'BA BA VIRTUE' (TURKISH)

MIXMAG // TURKEY | 2021-03-26



 

E-posta listemize katılarak en güncel içeriklerden ve ayrıcalıklardan haberdar olun.

DJ, prodüktör ve ses tasarımcısı Thousand Fingers (Hakan Özkan) yeni bir tekli yayımladı.

Kurucusu olduğu kendi plak şirketi Follow The Fingers etiketiyle çıkan “Ba Ba Virtue” isimli tekli, orijinal düzenlemesinin yanı sıra çalışmalarını Londra’da sürdüren Meksikalı sanatçı Betoko’nun remiksiyle birlikte dinleyicilere sunuldu.

Thousand Fingers, melodik deep house’un sürükleyici bir dinleme deneyimi sunan etkili örneklerinden biri olarak dikkat çeken “Ba Ba Virtue” çalışmasının yapımında “hayatlarını iyi insan olmaya, başkalarına yardım etmeye ve her zaman doğrunun izinde olmaya adayan güzel insanlardan” ilham aldı.

90’ların ses dünyasını taşımasına rağmen çağdaş kalabilmeyi başaran orijinal düzenleme ve remiksi, plak şirketi Follow The Fingers’ın çağdaş house müzikteki güçlü duruşunu kanıtlar nitelikte.

Yeni projesiyle ilgili açıklamalarda bulunan Thousand Fingers, “Çalışma, hayatlarımızda ve profesyonel yaşamlarımızda gelip geçici rolleri olan ama her daim etrafımızda olan o insanları temsil ediyor. Hiçbir beklentisi olmadan başkalarına yardım etmeyi önemseyen bu insanlar, çoğu zaman görüş alanımızdan kayboluyor ve hak ettikleri saygıyı hiç göremiyor. Bu nedenle evrende onları anımsamamızı sağlayacak somut ve erişilebilir bir şey meydana getirmek istedim” ifadelerini kullandı.

Çalışmaya remiksiyle farklı bir boyut kazandıran Betoko ise, “Orijinal parçayı dinlediğim zaman melodileri gerçekten çok sevdim. Remiksin nasıl bir yapıda olacağı zihnimde hemen şekillenmişti. Doğal bir akışta çok hızlı şekilde aklımdakileri remiks çalışmama yansıtma fırsatı yakaladım” şeklinde konuştu.

Thousand Fingers’ın “Ba Ba Virtue” isimli teklisini ve Betoko tarafından hazırlanan remiksi aşağıda dinleyebilirsiniz.

SHOW ALL NEWS
CONTACT
SEND

FOLLOW THE FINGERS // RECORDS

Studio 1, Unit 3 Gaunson House
Markfield Road
London, N15 4QQ

SOCIALS: